مزایای حمل و نقل زمینی

  • نویسنده:

علی آسیابانی

  • دسته بندی مطلب:
  • تاریخ انتشار:

۳۱ مرداد, ۱۴۰۰

  • اشتراک گذاری:
آنچه در این مقاله می‌خوانید

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 3 دقیقه

حمل و نقل زمینی

خدمات حمل و نقل زمینی یکی از رایج‌ترین انواع روش های حمل و نقل بار است. روش زمینی خودبه سه دسته‌ی حمل و نقل جاده‌ای، حمل و نقل شهری و حمل و نقل ریلی تقسیم می‌شود.

از قدیمی‌ترین روش‌هایی که همواره برای حمل و نقل بار استفاده شده حمل و نقل بار به صورت زمینی است. حمل و نقل جاده‌ای در گذشته به وسیله‌ی حیوانات باربر مانند شتر، اسب، الاغ و غیره انجام می‌شده است ولی در حال حاضر این صنعت از طریق ارسال بار به‌وسیله‌ی خودرو یا کامیون کار خود را انجام می‌دهد.

این روش از سرعت و دقت مناسبی برای حمل بار برخوردار است.

در حمل و نقل شهری شاهد جابجایی کالاها در سراسر شهر و از نقطه‌ای به نقطه‌ای دیگر هستیم. این کار به‌وسیله‌ی کامیون‌های نسبتاً کوچک، اتوبوس، ون، موتور و غیره انجام می‌شود.

و مورد آخر حمل و نقل ریلی. حمل و نقل ریلی نقش زیادی در تجارت بین‌الملل ندارد ولی بااین‌حال می‌توان برخی کالاها را از این طریق به سایر کشورها ارسال کرد.

مزایای حمل و نقل به صورت زمینی چیست؟

نیاز به سرمایه‌گذاری کمتر

از آنجا که هزینه‌ی تمام‌شده حمل کالا به روش زمینی برای مشتری بسیار کم‌تر و مقرون‌به‌صرفه تر از سایر روش‌هاست، بیشتر افراد این روش حمل‌ونقل را نسبت به سایر روش‌ها مورداستفاده قرار می‌دهند.

حمل درب تا درب

مزیت و برتری دیگر این روش امکان بارگیری کالا از درب انبار یا کارخانه مبدأ و تخلیه کالا درب کارخانه یا انبار مقصد می‌باشد. با این روش دیگر نیازی به پرداخت هزینه جداگانه برای حمل کالا تا انبار موردنظر نیست.

ارائه خدمات در تمام مناطق

برای حمل کالا تا منطق روستای و یا مناطقی که فاقد سایر دسترسی‌های حمل‌ونقل مانند ریلی و یا هوایی هستند از روش حمل و نقل زمینی استفاده می‌کنند. شرکت حمل‌ و نقل جهان پیمان بار نیز جهت جلب بیشتر رضایت مشتری و ارائه خدمات بهتر امکان حمل‌ونقل کالا حتی تا مناطق مرزی را نیز برای شما عزیزان فراهم آورده است.

انعطاف‌پذیری نسبت به سایر روش‌ها

همانطور که می بینید، حمل و نقل از طریق وسایط نقلیه سنگین مانند کامیون ها در مقایسه با دیگر روش های حمل و نقل انعطاف پذیری بیشتری دارد. چه از نظر سهولت در شیوه های بارگیری و تخلیه و چه از نظر توانایی انطباق با شرایط جاده (مانند شرایط آب و هوایی و ترافیک)، حمل و نقل زمینی قطعا تمام نیازهای شما را برآورده خواهد کرد.

حمل و نقل زمینی به طور فزاینده ای از مزایای ابزارهای پیشرفته و فن آوری استفاده می کند که موجب کارآمدی بیشتر این روش حمل می شود. این تکنولوژی این شرکت ها را به پیشرفت های منطقی و غیرقابل انکاری رسانده است، بویژه در ارتباطات و نظارت بر وضعیت حمل کالا بطور لحظه ای (مانند گیرنده های GPS که بروی کامیون های حمل بار نصب می‌شوند و به شما اجازه می‌دهند تا در هر لحظه موقعیت محموله خود را ببینید).

مناسب حمل کالا در فواصل کوتاه جاده‌ای

برای حمل کالا در فواصل کوتاه جاده‌ای و یا درون‌شهری، حمل و نقل زمینی بهترین انتخاب برای جابه‌جایی کالا می‌باشد. علاوه بر این باعث کاهش هزینه‌های جابه‌جایی و ارسال کالا نیز می‌شود.

 امنیت بیشتر

این مدل حمل‌ونقل امنیت و سلامتی بیشتری در حمل کالاهایی مانند اثاثیه منزل و اقلام شکستنی دارد. به همین دلیل در حمل این نوع کالا چه در مسافت‌های کوتاه، چه فواصل طولانی از این روش حمل‌ونقل استفاده می‌کنند.

سرعت در جابه‌جایی

سرعت انتقال کالا در این روش بسیار بیشتر از روش‌های حمل‌ونقل ریلی و دریایی است. چون در این مورد صاحبان کالا مستقیم با شرکت حمل‌ونقل و یا راننده در ارتباط هستند. امور تخلیه، انتقال کالا و بارگیری بسیار سریع‌تر انجام می‌پذیرد.

صرفه‌جویی هزینه بسته‌بندی

در مقایسه با دیگر شیوه‌های حمل‌ونقل، روند بسته‌بندی در حمل‌ونقل جاده‌ای پیچیدگی‌های کمتری دارد. برای حمل کالا به‌صورت جاده‌ای و زمینی نیاز به بسته‌بندی کمتر بوده و یا اصلاً نیازی به بسته‌بندی وجود ندارد.

آخرین بروز رسانی: ۴ شهریور, ۱۴۰۳

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

معرفی ماک سری R

شاید این مقالات را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید